Even voorstellen………

Mijn missie is om écht te luisteren naar uw verhaal en samen met u een plan op maat te maken,

waarbij ik u ondersteun bij uw herstel- en groeiproces waarbij u uiteindelijk zelf in staat bent

klachten op te vangen en zo mogelijk te voorkomen.
 

 

Ik ben Mariska Elders en ben sinds 1987 werkzaam als oefentherapeut Mensendieck in Veenendaal. Ik ben begonnen in een groepspraktijk aan het Davidsplein. Later is die praktijk verhuisd naar de Kerkewijk.  Na achteneenhalf jaar heb ik besloten uit de groepspraktijk te stappen en solo verder te gaan. Na 5 jaar in de Scheepjeshof en 20 jaar in de Gortstraat werk ik nu met veel plezier in het nieuwe gezondheidscentrum in Veenendaal West, De Appelvink. In het gezondheidscentrum zijn verschillende disciplines werkzaam. Zo kunnen de patiënten altijd die zorg krijgen die nodig is. Zorg op maat en samenwerken staan hoog in het vaandel.

Om de kwaliteit van de (psychosomatische) oefentherapie hoog te houden ben ik altijd bezig met bij- en nascholing. Ik gebruik dan ook verschillende interventiemogelijkheden waar onder slaapoefentherapie.

Ik werk multidisciplinair samen met o.a. huisartsen, psychologen/GGZ, POH-GGZ, fysiotherapeuten in het netwerk psychosomatiek Veenendaal.

Verder heb ik regelmatig contact met de opleiding voor oefentherapie Mensendieck (HvA) en Cesar (Windesheim Zwolle)). Zo af en toe begeleid ik stagiaires. Hun frisse kijk op het vak houdt mij alert op veranderingen en nieuwe ontwikkelingen binnen de oefentherapie. Een mooie bijkomstigheid is dat ik de stagiair een ander deel van ons prachtige vak, namelijk de psychosomatiek, kan laten zien en meegeven.

  •